Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλεί τα μέλη της όπως παρευρεθούν στις εκλογές της για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), της Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και των και αντιπροσώπων στην  Π.Ο.Ξ, λόγω ολοκλήρωσης της  θητείας των προκατόχων τους στις 15 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Σάββατο  και ώρα 11:00 με 17:00 στο ξενοδοχείο Akali 
Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι οι εξής:
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΚΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΡΩΙΜΟΥ – ΝΤΑΝΤΣΙΟΥ  ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΕ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ για τον σκοπό αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική τουριστική χρονιά.
Ιδιαιτέρως σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, καλεί τα μέλη της όπως παρευρεθούν σε γενική συνέλευση το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ώρα 09:30 με 17:00 στο ξενοδοχείο Akali και στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του Διοικητικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ξ.
Υποψήφιος από την περιοχή της Κισάμου είναι ο κ. Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος (Balos Beach Hotel) στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία. Θεωρούμε ότι είναι κρίσιμο και απαραίτητο να βρίσκεται στο Δ.Σ. της Ένωσης ένας ξενοδόχος από την Κίσαμο.
Για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα καθώς και :
Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό διαγνωστικό  έλεγχο νόσησης για κορονοϊό COVID-19 ( PCR 72 ωρών  ή rapid test 48 ωρών) σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για την περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της Ένωσης (2821060540-1).
Ο Πρόεδρος
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: