Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ρέτζακας Trail Run & Hike 2022

Σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 9:00 - 9:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εθελοντών και διοργανωτών στο Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών όπου θα είναι το σημείο εκκίνησης / τερματισμού του αγώνα μας (δείτε εδώ: https://bit.ly/trailrun22start ). Θα γίνουν κάποιες πρώτες εργασίες στον εκεί χώρο του Δημοτικού και έπειτα θα μεταβούμε στο κομμάτι του μονοπατιού του Ρέτζακα όπου εκεί θα συνεχίσουμε την διαμόρφωση των διαδρομών. Η συμβολή των εθελοντών και όλων εσάς είναι καθοριστική.
Θα έχουμε φέρει κάποια εργαλεία όπως σκαπέτια, σκαλίδες, σάρακες, κλαδευτήρια, κλπ ωστόσο αν κάποιος διαθέτει και επιθυμεί να τα κρατάει καλοδεχούμενα.
Μετά το τέλος των εργασιών κατά το μεσημεράκι, και ανάλογα τον καιρό, θα κόψουμε την πίτα της Ομάδας Δρομέων Υγείας Κισάμου της ομάδας μας (θα την κόψουμε είτε στην φύση ή σε κάποιο χώρο που θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή).
Για την μετάβαση σας στο σημείο του Δημοτικού Σχολείου, μπορείτε αν θέλετε να παρκάρετε το όχημα σας στον κεντρικό δρόμο και να περπατήσετε για 400μ μέχρι το σχολείο.
Επίσης αν γνωρίζετε άτομα που μπορούν και επιθυμούν να συμβάλουν στην διοργάνωση μπορούν να έρθουν κανονικά και αύριο και στις επόμενες συναντήσεις μας και ας μην έχουν συμπληρώσει την φόρμα εθελοντών ( https://bit.ly/retzakas-volunteer ).
Ο καθένας από εδώ μέσα μπορεί να φανεί χρήσιμος...
1η συνάντηση για το Ρέτζακας Trail Run & Hike 2022 - Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 - 9:00π.μ. στα Πλοκαμιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: