Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΩΝ

Σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, Μαρίας Κομνηνάκα, και Διαμάντως Μανωλάκου προς την αντιπεριφέρεια σχετικά με τα αναγκαία έργα για την διαχείριση των υδάτων του Νομού Χανίων τα νέα ήταν ευχάριστα ...
Όπως φαίνεται και στην απάντηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή για την μεν δεξαμενή των Αγίων Θεοδώρων η μελέτη αποκατάστασης της προχωρά κανονικά και είναι της τάξης των 500.000Ε, ενώ για την άλλη τρύπια της Χρυσοσκαλίτισσας που διαθέτει ολοκληρωμένη μελέτη βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου της ΜΠΕ για την έκδοση ΑΕΠΟ (Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων). Τέλος λύση για τα Εννιά χωριά θα δώσει και η λιμνοδεξαμενή του Έλους που προχωράει... υπομονή!

Υ.Σ Πάντως αν δεν γίνει κάτι με τις λιμνοδεξαμενές εκεί κάτω ας τις νοικιάσουμε σε καμιά εταιρεία να τις κάνουν πίστες για μότο κρος ή ποδηλατοδρόμια.... μα ευκολότερα θα τις δούμε έτσι παρά με νερό!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: