Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....

Το Πάρκο του Γαλλικού ποταμού δέχτηκε μπάζα από την ανακαίνιση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, δεν έχει σημασία αν ήταν κίνηση του Ιπποκράτειου η κάποιας εταιρίας που ανέλαβε την εργολαβία καθαρισμού του νοσοκομείου.
Σημασία έχει ότι τα μπάζα αυτά κατέληξαν μέσα στο προστατευόμενο πάρκο του Γαλλικού ποταμού που ανήκει φυσικά στον Δήμο Δέλτα.
Τι έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίδης.
Σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ.Κυριακίδης φορτώθηκαν όλα τα ανωτέρω μπάζα σε φορτηγό του Δήμου και τα επέστρεψαν εκεί όπου ανήκαν(Ιπποκράτειο).
Πήραν το μάθημά τους,και τώρα ξέρουν και οι επόμενοι τι τους περιμένει.
Συγχαίρουμε την πράξη αυτή του Δημάρχου και ενώνουμε την φωνή μας προς όλους αυτούς που κατά καιρούς καταπάτησαν της αρχές αυτού του τόπου.

Για φαντάσου τι δουλειά θα είχε ο Δήμος μας, αν έκανε το ίδιο. Πάντως η κατάσταση αρχίζει να γίνεται και στην Κίσαμο επικίνδυνη απο κάθε άποψη και καλό είναι να βρούμε τον τρόπο ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον ... και όχι όλα κάτω απο το χαλί και μεις να αλληθωρίζουμε. Θα έλθει η στιγμή που θα το πληρώσουμε γενικώς. Τα φορτηγά ανεβοκατεβαίνουν στο νταμάρι γεμάτα μπάζα και κανένας δεν ενοχλείται....


Δεν υπάρχουν σχόλια: