Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και στο υπουργείο Παιδείας, που τόσο μας ενδιαφέρει μιας και ο σκοπός μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν ένα νέο συγκρότημα Λυκείων, άλλαξε κατα τα 2/3. Η υπουργός παρέμεινε ενώ παρελθόν αποτελεί και η κα Ζαχαράκη αλλά και ο Χανιώτης υφυπουργός κ. Διγαλάκης που είχαμε στηρίξει τις προσπάθειες μας σε αυτόν. 
Οι νέοι υφυπουργοί είναι αφού η κα Κεραμέως παραμένει, η κα Ζέτα Μακρή και ο κ. Άγγελος Συρίγος. Ας ελπίσουμε οτι θα έχουμε το ίδιο "κανάλι" επικοινωνίας και τώρα και δεν θα χρειαστεί να ξαναξεκινήσουμε απο την αρχή με τις ενημερώσεις.... αν και λίγα πράγματα έγιναν ως προς το θέμα των Νέων Λυκείων στην πόλη μας απο τους προηγούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: