Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

 Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερή παρουσία του δημάρχου Κισάμου, Γιώργου Μυλωνάκη και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, "διαπίστωσαν ότι τα έργα αποκατάστασης και καθαρισμού των ποταμών έχουν ολοκληρωθεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κισάμου. 
Συγκεκριμένα, έχει καθαριστεί ο Τυφλός ποταμός σε απόσταση 12 χιλ. από τα βόρεια παράλια, τα πεδινά τμήματα των ποταμών Κακοπέρατος, Καμαριανός, Πυργιανός, Νοπηγιανός, Μαυρομούστακος, Αράπης"....ήταν το τελευταίο Δελτίο Τύπου της αντιπεριφέρειας, μετά και τον καθαρισμό των ποταμών μας.
Δυστυχώς δεν πέρασαν ούτε 2 μήνες και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια όπως καταγγέλλουν στο blog κάτοικοι της περιοχής του Καμαριανού ποταμού. 
- Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και μπορεί η δημοτική αρχή να κάνει ως και τώρα τα αδύνατα δυνατά για να μας ξεβρωμίσει, αλλά κάποια όρια θα πρέπει να βάλει και να τραβήξει το αυτί όλων αυτών που "κερδίζουν" απο αυτό. Είναι αδιανόητο να σπαταλώνται τόσα χρήματα για τον καθαρισμό των ποταμών που παρ' ολίγο να μας πνίξουν πριν κάμποσα χρόνια και μεις να συνεχίζουμε το ίδιο βιολί. 
Ντροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: