Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η επιτροπή προβολής του Δήμου Κισάμου με τους αντιδημάρχους κ. Σταθόπουλο και κα Άλκηστη Ξηρουχάκη θα βγουν ζωντανά σήμερα ο πρωί γύρω στις 10.00 στην εκπομπή του ALFA  "Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση". Είναι ένα πρώτο βήμα για να διαφημιστούν οι ομορφιές του Δήμου μας, απο τους δυο υπεύθυνους της τουριστικής προβολής του Δήμου Κισάμου σε μια εποχή που τόσο το έχουμε ανάγκη. Μαζί τους και ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τα γυρίσματα θα είναι "ζωντανά" και θα γίνουν στην παραλία του Τελωνείου ανάμεσα στα καφέ, για τον λόγο αυτό ο Δήμος παρακαλεί να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες εκεί. Στην εκπομπή θα δείξουν πλάνα  απο Φαλάσαρνα και Λαφονήσι, όπου το συνεργείο του ΑΛΦΑ θα επισκεφτεί μετά.
Γίνονται προσπάθειες να χορέψει και το συγκρότημα της Άλκηστης.
Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Κρήτης διαλέγει Κίσαμο για την τουριστική προβολή της. Τους ευχαριστούμε βέβαια για αυτό, αλλά ελπίζουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω απο αυτά που μας λείπουν... και δεν είναι παράλογα αλλά αναγκαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: