Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10:30 πμ, θα συζητηθεί στην Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη με θέμα : "Αναγκαία μέτρα για τα σχολεία του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Κισάμου".
Κάποιοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα μας, φυσικά η ενημέρωση για το που φτάνουν οι ενέργειες με τα προκάτ και οι εργασίες στους χώρους υποδοχής των, δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ελπίζουμε  τουλάχιστον να προλάβουν να γίνουν όλα αυτά που πρέπει ώστε το Σεπτέμβρη τα σχολεία να έχουν προσωρινά δικές τους αίθουσες.
Ήδη ο Μάης έφυγε και μπαίνουμε στον Ιούνιο δίχως ακόμα να ξέρουμε πότε θα έλθουν οι αίθουσες. Τώρα για το θα γίνει με τα νέα Λύκεια καλό είναι να ξυπνήσουμε λιγάκι και να μην επαναπαυόμαστε μιας και όπως όλα δείχνουν δεν έχουν σκοπό να ξεκινήσουν να φτιάχνουν νέα σχολεία στην περιοχή μας...μοιάζει σαν να ξέρουν κάτι που θα μας το ξεφουρνίσουν απότομα....
Μην ξεχάσετε λοιπόν όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας οτι σήμερα 
Η Ένωση Συλλόγων Δήμου Κισάμου μας καλεί στον Προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού (απέναντι από 1ο Γυμνάσιο) και ώρα 7.30 μμ και συζητάμε για διάφορα θέματα που αφορούν τα σχολεία και τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: