Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΛΟΓΩ COVID-19 & ΒΑΣΕΙ ΚΥΑ

 Ο Δήμος Κισάμου, έχοντας υπόψη την οικονομική δυσχέρεια  στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν έδρα ή υποκατάστημα εντός της διοικητικής περιφέρειας του ομώνυμου Δήμου, λόγω της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για  τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19 και σε συνέχεια των προηγούμενων διευκολύνσεων που έχει ήδη δημοσιοποιήσει,  ανακοινώνει τα παρακάτω:
1) Ολική απαλλαγή χρέωσης Τελών Κοινοχρήστων Χώρων επιχειρήσεων, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά λόγω Covid-19 βάσει ΚΥΑ, για το διάστημα από 01-03-2020 έως και  31-05-2020  (Απόφαση 38/2020 Δ.Σ.) και 
2) Ολική απαλλαγή από το Ενιαίο Ανταποδοτικό Τέλος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού επιχειρήσεων, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά  λόγω Covid-19 βάσει ΚΥΑ, για το διάστημα από 01-03-2020 έως και 31-05-2020 (Απόφαση 39/2020 Δ.Σ.). 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την απαλλαγή των παραπάνω τελών  είναι η αίτηση του ενδιαφερόμενου επιτηδευματία συνδυαστικά με τα κάτωθι δικαιολογητικά:
Απαλλαγή χρέωσης Τελών Κοινοχρήστων Χώρων επιχειρήσεων
1)Έντυπη αίτηση
2)Άδεια λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ.
3)Κ.Α.Δ.  (Εκτύπωση Έναρξης από  Taxisnet)
Απαλλαγή από το Ενιαίο Ανταποδοτικό Τέλος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού επιχειρήσεων
1)Έντυπη αίτηση 
2) Κ.Α.Δ.  (Εκτύπωση Έναρξης από  Taxisnet)
3)Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ/Παρόχου ηλεκτροδότησης 
4)Ε9 ή Μισθωτήριο
Διευκρινίζεται ότι για την αποφυγή συνωστισμού στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κισσάμου, οι ενδιαφερόμενοι επιτηδευματίες μπορούν να  αποστέλλουν ηλεκτρονικά τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά,  μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο της αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση : dkisamou@gmail.com ενώ έντυπο υποδείγματος αιτήσεων ακολουθεί του παρόντος.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής των παραπάνω ορίζεται η 31-07-2020 ενώ για κάθε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι επιτηδευματίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28223-40231 (Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας) . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: