Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Γενική συνέλευση στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ» την γνωστή Μονομετοχική αποφάσισαν χθες η νέα διοίκηση της δηλαδή ο Δήμος Κισάμου, εξ ου και το ΜΟΝΟμετοχική, στις 19η Ιουνίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 στα γραφεία της εταιρείας στο Δραπανιά Κισάμου για την λήψη αποφάσεων που αφορά το παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην υποσημείωση που συνοδεύει την απόφαση υπάρχει και το στερεότυπο..... όσο και ακαταλαβίστικο ..... "Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης."
Η απορία μου βέβαια είναι ποιος άλλος μπορεί να έχει μετοχές αφού η εταιρεία είναι μονοπρόσωπη και οι μετοχές της ανήκουν σε ένα και μοναδικό πρόσωπο. 
Τέλος μιας και τέτοιες γενικές συνελεύσεις κρύβουν όλα αυτά που θέλουν να μάθουν οι δημότες, ειδικά στην Κίσαμο... αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν, απο περιέργεια ρωτάω υπάρχει παραθυράκι;
Θα μου πείτε τώρα...πολλά ρωτάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: