Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....

Ο Αρης Βουκολιών κέρδισε την ένσταση κατά των Νέων Μινωταύρου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και έτσι επικρατεί με 3-0 άνευ αγώνος, στο παιχνίδι που είχε χάσει με 1-2....μετά απο καιρό και μάλλον αυτός θα είναι πρωταθλητής Γ κατηγορίας.
Αυτό σημαίνει ότι προσπερνάει στη βαθμολογία τον Νέο Κισσαμικό και είναι 1ος με 38 βαθμούς, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Καστελίου εκκρεμούσε ο αγώνας με τον Τάλω. 

Πάντως δεν έχει και μεγάλη σημασία εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός Πρωταθλητής. 
Κάτι παρόμοιο έχει ξαναγίνει στην ΕΠΣ Χανίων πριν πολλά χρόνια όταν κατάφεραν να βγάλουν τον Πλατανιά πρωταθλητή παρότι ήταν 5ος και καταϊδρωμένος και είχε χάσει και τότε απο την ομάδα του Κισαμικού με 7-0 μάλιστα μέσα στον Πλατανιά.
Ο Κισαμικός όλα αυτά τα χρόνια είναι ο υπηρέτης του Χανιώτικου ποδοσφαίρου δεν έχει ευνοηθεί ποτέ και πάντα ξελασπώνει τον ΝΟΜΟ δίχως ανταλλάγματα. Είναι γεγονός απο την εποχή του "γιατρού" που ενώ είχαμε το πρώτο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα απαγόρευσε στον Κισσαμικό να το χρησιμοποιεί και τον έβαζε να παίζει στις πέτρες. Είναι γνωστά τα τερτίπια της ΕΠΣ Χανίων όμως αυτήν την φορά το παράκανε...

Υ.Σ Απορώ πως στέφεται πρωταθλητής βέβαια μια ομάδα που έχει περισσότερο παιχνίδι απο την δεύτερη; Τέλος οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ν. Κισσαμικό και Άρη ήταν 
Άρης - Νέος Κισσάμικος   2-3
Νέος Κισάμικος - Άρης     1-1
και μάλιστα πέστε στην ΕΠΣ οτι ο Κισαμικός έχει δυο λιγότερα παιχνίδια... που και μια ισοπαλία σε αυτά έφτανε να τον στέψει πρωταθλητή όταν για 15 παιχνίδια ήταν αήττητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: