Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΒΟΑΚ

Σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ .... στο ύψος του Πλατανιά, όταν απο αυτοκίνητο που προπορευόταν και για άγνωστους λόγους, ίσως βρήκε στο στηθαίο, ο οδηγός του πετάχτηκε απο παρμπριζ ... και παρασύρθηκε απο διερχόμενο όχημα.
Στο τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν αμέσως δυο οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, για να απεγκλωβίσουν κάτω απο το όχημα τον άτυχο άνδρα..
Να σημειωθεί πως αστυνομικοί της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού και  παραλαβής του τραυματία και η απομάκρυνση των οχημάτων.
Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.
Δυστυχώς ο 55χρονος έχασε αργά το βράδυ την μάχη με την ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: