Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΔΩΡΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΑΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Στα πλαίσια καλλωπισμού του παραλιακού μετώπου στην πόλη της Κισάμου, κατασκευάστηκαν παγκάκια από πέτρα και ξύλο στον εξωτερικό χώρο του Θεοχαράκειου Αθλητικού Κέντρου.
Ο Δήμος Κισάμου  ευχαριστεί  θερμά  τον Καστανάκη Γεώργιο «ΚΟΠΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΑΣ»  και την εταιρεία  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ – ΚΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ, για την δωρεά  των  υλικών κατασκευής. 
Φυσικά και ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτούς που το σκέφτηκαν αλλά και το δημιούργησαν, αφού επιτέλους θα έχει και μια αναπηρική μπάρα το αθλητικό κέντρο αλλά και σχάρες για τα ποδήλατα που τα περισσότερα παιδιά τα άφηναν δεξιά και αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: