Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Δ.Σ. (αριθ. Πρόσκλ. 13)

Είναι λυπηρό, η μείζον αντιπολίτευση να βρίσκει διαρκώς προφάσεις για να δικαιολογεί την αποχή της για άλλη μία φορά, από το δια Περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έγινε και στο σημερινό (αριθ. Πρόσκλησης 13).  Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, είναι ατομική ευθύνη  και υποχρέωση κάθε συμβούλου να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσον αφορά στο θέμα της ανάκλησης της υπ’ αριθ. 83/2018 απόφασης, που συνεπάγεται το άνοιγμα της οδού Ομογενών Αμερικής στη διασταύρωση με την οδό Σκαλίδη, κατά τις βραδινές ώρες των θερινών μηνών, σας θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στηρίχθηκε στην εισήγηση του Δημάρχου, έπειτα και από την γνωμοδότηση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου, η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα από πλευράς Δημοτικής Αρχής. Το συγκεκριμένο θέμα, πέρασε βάσει των διαδικασιών, από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου και συζητήθηκε εκτενώς και παράλληλα τέθηκαν περαιτέρω θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και πάρθηκαν αντίστοιχες αποφάσεις, τα οποία όμως για να προχωρήσουν στο Δ.Σ., χρήζουν Τεχνικής Μελέτης και για αυτόν τον λόγο δεν συμπεριλήφθηκαν στην εισήγηση του Δημάρχου. Επομένως, δεν υφίσταται κανένας λόγος αμφισβήτησης σύμπνοιας αποφάσεων και κατ’ επέκταση διοίκησης του Δήμου όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γεώργιος Μυλωνάκης
Δείτε ΕΔΩ την επιστολή της Μειζονος Αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: