Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ -ΣΦΗΝΑΡΙ"

Τη χρηματοδότηση του οδικού έργου Πλάτανος – Σφηνάρι, μήκους 6,96 χλμ., συνολικού προϋπολογισμού 20.145.000 ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη», υπέγραψε σήμερα από τα Χανιά, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.
Το έργο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2023 και σε πολλά σημεία θα είναι σε νέα χάραξη.
Εκτός απο τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη τους δημοτικούς συμβούλους κ. Νεκτάριο Κουμάκη, κ. Γιώργο Σκορδυλάκη και την κα Άλκηστη Ξηρουχάκη, βρέθηκαν στην αντιπεριφέρεια και ο πρώην Δήμαρχος και νυν πρόεδρος της μείζονος αντιπολιτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Σταθάκης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Πλατάνου Σφηναρίου Χρύσανθος Λουπασάκης.
Φώτο Hania.news 

Δεν υπάρχουν σχόλια: