Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Με μια απλή τελετή δίχως πολλές επισημότητες, λόγω της πανδημίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο πεσόντων στο κόμβο Καλλεργιανών, για αυτούς που έχασαν την ζωή τους στην πρώτη Μάχη που έγινε στην Κρήτη στις 20 Μαΐου 1941. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και οι παρευρισκόμενοι απάγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Στεφάνι κατέθεσε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης και ο κ. Φραγκιουδάκης μιας ανθοδέσμη εν μέρους της λαϊκής συσπείρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: