Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ...

Με μια μικρή δημοσίευση ο άνθρωπος που για 9 χρόνια προσπαθεί να μας βγάλει όλους στην Κίσαμο σατανιστές ξανακτύπησε - όπως κάνει τόσα χρόνια, άλλοτε δικαστικά άλλοτε με αναρτήσεις. Έχει επιθυμία να μάθει τι απεικονίζει το σχέδιο που κάποτε κάναμε στο Λύκειο Κισάμου και ήταν μια συνεργασία της Νεολαίας Κισάμου, του Δήμου και του συλλόγου γονέων των Λυκείων.
Γράφει λοιπόν στην σελίδα μου και το μεταφέρω μιας και και απευθύνεται στο νέο πρόεδρο της ΝΕ.ΚΙ ( με το όνομα του φυσικά αφού το ανάρτησε ο ίδιος)
Νικόλαος Στεργιάδης
 "Μπράβο Christos Marougas, ως ο νέος Πρόεδρος της ΝΕ.ΚΙ., δώσε εσύ τώρα την ερμηνεία του "πολιτιστικού" αυτού έργου της ΝΕ.ΚΙ και δεν πρόκειται εγώ να αναφερθώ σε αυτό ποτέ ξανά. 3 προτάσεις μόνο αρκούν."
Θεωρώ οτι ο νέος πρόεδρος πρέπει να του απαντήσει, όπως έτσι θέλει ο κύριος Στεργιάδης, και με τρεις προτάσεις να τον ξεφορτωθούμε. Ξέρω οτι ο Χρήστος είναι σοβαρός νέος και μπορεί να του πει αυτά που θέλει να ακούσει ο φαντασιόπληκτος κύριος Στεργιάδης. 
Έτσι θα μας αφήσει ήσυχους πιστεύω μιας και αν δεν κρατήσει το λόγο του θα πάμε διαφορετικά και εμείς (δόξα το Θεό η Κίσαμος έχει πάμπολλους καλούς δικηγόρους).

Υ.Σ Τα Λύκεια πλέον κ. Στεργιάδη ανήκουν στην ΚΤΥΠ Α.Ε που θα τα ρίξει κάτω για να φτιάξει τα Νέα... καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείτε εκεί ...να τα ρίξουν γρηγορότερα, ώστε απο την μια να ξεφορτωθείτε εσείς αυτό το βάρος που έχετε τόσα χρόνια με την ζωγραφιά. Φυσικά αν γίνει αυτό αυτόματα θα σας κάνουμε πρόσκαιρα "ΗΡΩΑ" και ευεργέτη αφού θα μας βοηθήσετε να φτιάξουμε τα Νέα Λύκεια που είναι ο δικός μας σκοπός.
Άντε και ...καλημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: