Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Τελικά ο καλλιτέχνης πήρε μια βοήθεια απο τον Δήμο Κισάμου για την τέχνη που μας προσέφερε. Η Δημοτική αρχή του χάρισε 14 σπρει για να βάψει και τους άλλους χώρους που του έχει δώσει... όπως έμαθα, απο γνωστό μαγαζί της πόλης. 
Από την μεριά μου ευχαριστώ τον δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη αλλά και τον αντιδήμαρχο κ. Χαχλάκη που διάβασαν την ανάρτηση μου και αμέσως ανταποκρίθηκαν. Ευχή όλων να βρεθεί ένας χώρος για όλα αυτά τα παιδιά που θέλουν να μας ομορφύνουν τις μέρες μας... και δεν είναι λίγα.
Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: