Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΛΙ!!

Γράφει στην σελίδα του ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθάκης σχετικά με την φωτιά που έβαλαν οι γνωστοί -άγνωστοι στα πλαστικά θερμοκηπίων της Γραμβούσας.

- Πολύ άσχημες εικόνες, αλλά κυρίως πιο άσχημη είναι η ζημιά που προκαλείται από αυτήν την καύση. Ο δήμος οφείλει να βρίσκει λύσεις απομάκρυνσης και ανακύκλωσης αυτών των επικίνδυνων αποβλήτων.
Επί θητείας της κ. Σκουλάκη Φρόσως δημιουργήσαμε χώρο περισυλλογής αυτών των αποβλήτων. Η συνεργασία με την εταιρία ανακύκλωσης ήταν δεκαετές, έληξε το 2018.
Εάν δεν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία, ο δήμος έπρεπε να έχει βρει ήδη την λύση είτε μέσω ΔΕΔΙΣΑ, άλλης εταιρίας, ή λύση μέσω Υπουργείου. Δεν γίνεται να μαζεύονται τόσοι τόνοι, ένα χρόνο τώρα και να μην απομακρύνονται, δημιουργείται υγειονομική βόμβα. Μιλάω για την Τ.Κ. Πλατάνου ( βέβαια μαζεύαμε και τις Γραμβούσας, τώρα στο έλεος του καθενός)!!!

Η αλήθεια είναι οτι μάλλον κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτό, αλλά και η κατάσταση στον Πλάτανο (Φαλάσαρνα) δεν είναι η καλύτερη, αν κει εκεί υπάρχει χώρος όπως αναφέρει ο Δήμαρχος.. αλλά το πρόβλημα είναι οτι αυτοί οι οποίοι πρέπει να τα πάρουν και ξέρετε ποιοι είναι, δείχνουν αδιαφορία για την Κίσαμο... προτιμούν Κουντούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: