Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Αναβαθμίζονται, ώστε να παρέχουν πρόσβαση και υπηρεσίες σε ΑμεΑ, οι παραλίες του Λουτρακίου στο Ακρωτήρι και των Αγίων Αποστόλων.
Σύμφωνα με απόφαση του αντιδημάρχου Χανίων, Τάσου Αλόγλου, προκηρύσσεται ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας «Αναβάθμιση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα σε παραλίες του Δ. Χανίων».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 101.888,00€ μαζί με τον ΦΠΑ.

- Στην Κίσαμο τώρα, που έχουμε και ένα παραπάνω λόγο να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει προς τα ΑΜΕΑ, ο δήμος Κισάμου έχει προχωρήσει, όπως με ενημέρωσαν, σε μελέτη κυματισμού στις παραλίες της πόλης, αλλά και σε Δραπανιά, Φαλάσαρνα και Λαφονήσι, για να φτιάξει 3-4 ράμπες. Δεν είναι λογικό οι καλύτερες παραλίες της Κρήτης να μην έχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις εξυπηρέτησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Φυσικά και το Μαύρο Μώλος που είναι μια πολυσύχναστη κλειστή παραλία. που κάποτε είχε (Φώτο 2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια: