Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Δημοτικό Συμβούλιο μετά απο πολύ καιρό παρουσία των συμβούλων και όχι δια περιφοράς, που μας έκανε γνωστούς!! τις ημέρες της πανδημίας, θα έχουμε την Τρίτη στο Δημαρχείο Κισάμου και όχι στο Δημαρχείο του Δραπανιά. Εδώ μπορούν να κρατούν τις αποστάσει που ορίζει ο νόμος... απο κάθε άποψη.
Έτσι
Η πρόεδρος του Δ.Σ κα Νίκη Κατερινάκη μας καλεί σε τακτική συνεδρίαση στις 9 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Κισάμου και στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, τηρουμένων των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοιού, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2020.
2. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου-Πολυτεχνείο Κρήτης για το ερευνητικό πρόγραμμα "Σχέδιο αξιοποίησης υδατικών πόρων για υδρεύσεις στις Τ.Κ. Αμυγδαλοκεφαλίου, Κάμπου και Κεφαλίου Δ.Ε. Ιναχωρίου Δ. Κισάμου".
3. Ορισμός εκπροσώπων στην επιτροπή διαχείρισης του τοπικού προγράμματος (Ε.Δ.Π) του μέτρου 19 Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ—Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων) του ΠΑΑ 2014-2020 CLLD/DEADER του Ο.Α.Κ. Α.Ε.
4. Έγκριση δικαιωμάτων διέλευσης Ο.Τ.Ε Α.Ε.
5. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας για έκτακτες ανάγκες.
6. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού σε τρίτους. Καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα χρήσης. (όμοροι).
7. Απευθείας παραχώρηση αιγιαλού στην "ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: