Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισες, 
Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κίσαμο, με τις Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες και 3 ξενοδοχεία το ένα εκ των οποίων στην Κίσαμο, ενώ διετέλεσα επίσης Πρόεδρος των Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης. 
Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις, αλλά η μεγαλύτερη πρόσκληση είναι η σημερινή πραγματικότητα, που η υγειονομική και οικονομική κρίση μας φέρνουν σε καταστάσεις ανασφάλειας, άγχους, απαισιοδοξίας και οικονομικού μαρασμού. 
Σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία, πιστεύω ότι έφτασε πλέον η στιγμή να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για το Κισαμίτικο Επιχειρηματικό περιβάλλον. Όλοι έχουμε τολμήσει να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά, είμαστε μαθημένοι σε αγώνες, και έχουμε ήδη ξεπεράσει άπειρες δυσκολίες. Με ένωση των δυνάμεων μας, δύναμη και δημιουργικότητα θα ξεπεράσουμε κι αυτή.
 Θέτω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ. διότι πιστεύω ακράδαντα στην συλλογικότητα και σας καλώ να με τιμήσετε με τη ψήφο σας στις εκλογές του Συλλόγου για να παλέψουμε μαζί με δυναμισμό και ομαδικότητα για το κοινό καλό της επιχειρηματικότητας και της πόλης μας. 
Με τιμή και εκτίμηση,
Περικλής Χηνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: