Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Κισάμου Χανίων για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Γκεκέρογλου. Η τροπολογία αφορούσε στην αδειοδότηση των 27 προκατασκευασμένων αιθουσών στην ΚΙΣΑΜΟ για τη λειτουργία των σχολείων των οποίων οι κτιριακές εγκαταστάσεις είχαν κριθεί ακατάλληλες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με περισσότερο ευνοϊκές συνθήκες από τη φετινή. Θέλουμε να πιστεύουμε επίσης ότι η κατασκευή του νέου Σχολικού Συγκροτήματος θα γίνει πρώτον μεν στο συντομότερο χρονικό διάστημα και δεύτερον ότι αυτό θα αποτελεί ένα σύγχρονο Σχολικό Συγκρότημα που θα καλύπτει όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της εκπαίδευσης γιατί η Κίσαμος είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή και έχει ανάγκη τέτοιων σύγχρονων σχολείων.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη για την αποδοχή της πρότασης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα για την εξεύρεση λύσεων ομαλής λειτουργίας των σχολείων της ΚΙΣΑΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: