Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Κελαϊδής, γνωστοποιεί ότι, μετά από αίτημα του Δήμου μας που κατατέθηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εγκρίθηκε η εγγραφή του στον πίνακα πιστοποιημένων φορέων υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ. Η έγκριση χορηγείται υπό τα προβλεπόμενα εις το ισχύον οργανωτικό πλαίσιο Άθλησης για Όλους και έχει ισχύει μέχρι τις 19 Μαΐου 2022.
Με την έγκριση του αιτήματος μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την εγγραφή του Δήμου στον Πίνακα πιστοποιημένων φορέων, μπορεί πλέον ο Δήμος Κισάμου να προσλαμβάνει Καθηγητές φυσικής αγωγής προκειμένου να υλοποιούνται τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και στην περιοχή μας. 
Τα Προγράμματα και οι Εκδηλώσεις Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο. και Ε.Α.γ.Ο.) αποτελούν προνομιακό χώρο ελεύθερης πρόσβασης στην άσκηση, δημιουργώντας παράλληλα ένα δυνατό αθλητικό πυλώνα που συνδυάζεται και συμπληρώνει αυτούς της σχολικής φυσικής αγωγής και του αγωνιστικού αθλητισμού, με τελικό στόχο την Δια Βίου Άθληση των πολιτών.
Η πιστοποίηση καταλληλότητας υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ θα προσφέρει μία συστηματική επιστημονική καθοδήγηση που θα αποτελέσει ουσιαστική κοινωνική επένδυση, καθώς θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, συμβάλλοντας στην πρόληψη υγείας και στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών τους σχέσεων.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού 
Ιωάννης Κελαϊδής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: