Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ"

O Σύλλογος Προβολής Κισάμου "η Γραμπούσα" ακολουθώντας μια μακρά πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της επαρχίας Κισάμου όσο και του νομού Χανίων στήριξε και  συνεχίζει να συμβάλει με κάθε τρόπο στη διάδοση της κρητικής κληρονομίας. Ήταν το 1973 όταν ο Σύλλογος μας προχώρησε στην νομική αναγνώρισή του από τους υπόλοιπους φορείς.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Ιουνίου αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση του ΔΣ και ορίστηκε η 3η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, ως η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές μπορούν αν επικοινωνήσουν με τον Πασχάλη Δημήτρη (τηλ:6977664995). 
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνουν :
Πρόεδρος : Χατζάκης Αντώνης
Αντιπρόεδρος: Γεωργακάκης Κωστής, Πασχάλης Δημήτρης
Γραμματέας: Τσαλαπάκης Αντώνης
Ταμίας: Καπής Δημήτρης 
Μέλη: Γεωργιλάκης Γεώργιος, Γρυμπαουλάκης Δημήτριος, Πατεράκης Γιώργος
 Το νέο διοικητικό συμβούλιο ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων θα συνεχίσει να επιδιώκει την προβολή της πολιτιστικής μας παράδοσης και πέρα από τα στενά όρια της περιφέρειας Κρήτης με σκοπό την προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών στον τόπο μας. Η αναπαράσταση του "κρητικού γάμου", ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε σήμερα, παραμένει το επίκεντρο των εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                Ο γ.γραμματέας
Χατζάκης Αντώνης                    Τσαλαπάκης Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: