Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Η έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Για ν' ανοίξουν τα σχολεία και να μπορούν να λειτουργήσουν, εκτός απο τις χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, χρειαζόμαστε και σχολεία...  και δυστυχώς στην Κίσαμο μας λείπουν δυο ολάκερα σχολεία.
Με ανυπομονησία περιμένουμε τα προκάτ... ελπίζω να το γιορτάσουμε δεόντως. Πάντως η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες μέρες έχουν ριχθεί με τα μούτρα στην δουλεια (φωτο) για να φτιάξουν τον χώρο που θα υποδεχτεί το ΕΠΑΛ Κισάμου που είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.
Ας ελπίσουμε οτι θα προλάβουν...γιατί ο αγώνας δεν θα τελειώσει με τον ερχομό των προκάτ αλλά με τα εγκαίνια των Νέων Λυκείων.... (για όσους τα προλάβουμε)...   
Ραντεβού λοιπόν στην ημερήσια βάρδια των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου.. δίχως άλλη παράταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: