Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου για τους αθλητές/τριες, προπονητές/τριες του και γονείς μαζί με την Αθλητική Ψυχολόγο και συνεργάτιδα του Ομίλου, Ελεάνα Κοκκίνη. 
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε παρουσίαση μερικών βασικών θεμάτων Αθλητικής Ψυχολογίας σχετικά με την ψυχολογική και πνευματική επιστροφή των νεαρών αθλητών/τριων στο γήπεδο και τη λειτουργική επαναφορά στην αθλητική τους ρουτίνα. 
Στόχος του σεμιναρίου ήταν να γίνει το πρώτο βήμα προς την ανάπτυξη της πνευματικής αντοχής και ανθεκτικότητας των αθλητών/τριων. Για αυτό το λόγο οι νεαροί αθλητές/τριες συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τα κίνητρα και τους στόχους τους. Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος, ακούστηκαν οι απόψεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών και φυσικά έμεινε χρόνος για μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια. 
«Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και τη στήριξη σας στο σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας που διοργανώσαμε με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και ευελπιστώ στην επόμενη μας συνάντηση να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάτε να βάζετε στόχους και δουλέυετε για αυτούς»
- Ελεάνα Κοκκίνη (Ψυχολόγος Α. Π. Θ.,  Αθλητική Ψυχολόγος MSc)

Δεν υπάρχουν σχόλια: