Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΣΤΟ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ο Έλλην πολιτικός, αρχηγός κόμματος μάλιστα που μας έχει βάλει στο στόχαστρο (σαν Δήμο) με διάφορες ερωτήσεις κατά καιρούς... Τον περασμένο χρόνο όλα για μας ρωτούσε στην Βουλή, δημιουργώντας απορίες οτι κάτι γίνεται εδώ και δεν το βλέπουμε εμείς οι ιθαγενείς. Τέλος πάντων ησύχασε λίγο, ώσπου πήρε φωτιά πάλι και με ερώτηση του στην Βουλή (την βλέπετε παρακάτω)
ρωτά για το Κεδρόδασος Κισάμου, και τι γίνεται με τον απόλυτο προορισμό που έχει γεμίσει σκουπίδια, σακούλες χαρτιά κλπ που δεν μας τιμά αλλά είναι και εστία μόλυνσης για τους τουρίστες....
Είμαι σίγουρος οτι ο Δήμος Κισάμου θα του απαντήσει και θα τον ευχαριστήσει που μας έκανε δώρο το Κεδρόδασος, μας έχουν φάει σχεδόν τον μισό Λαφονήσι να μην φάμε και μεις ολάκερο το Κεδρόδασος, και να του στείλουμε σαν δώρο για αυτήν την καλή του πράξη μια ..γεωγραφία.
Σοβαρά τώρα το Κεδρόδασος υποφέρει κάθε χρόνο και πρέπει να βρεθεί λύση, αλλά δεν ανήκει στον Δήμο Κισάμου ούτε καν στην Επαρχία Κισάμου, απο την άλλη πάλι επειδή αυτήν την ερώτηση του αγεωγράφητου βουλευτή μπορεί να την πάρουν και να την δημοσιεύσουν και άλλοι καλό είναι να το ξεκαθαρίσει ο Δήμος μας. 
- Πάντως είναι αλήθεια οτι καλό γίνεται στην περιοχή μας το βραβείο το παίρνουν οι όμοροι Δήμοι, οτι κακό γίνεται σε αυτούς το χρεωνόμαστε εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: