Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσφορά στο Γ.Ν. Χανίων υλικών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της κρίσης Covid 19, τόσο από επιχειρήσεις, όσο και από ιδιώτες.
Ανάμεσα στις δωρεές που έχει δεχτεί το νοσοκομείο Χανίων, ξεχωριστή θέση κατέχουν οι δωρεές της εταιρείας «Το Μάννα» Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ.
Η εταιρεία σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και γνωρίζοντας ότι η πανδημία του κορωνοϊού δοκιμάζει το θεμέλιο του συστήματος υγείας, απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα.
Αρχικά, στην καθοριστική φάση χαρτογράφησης κρουσμάτων COVID-19, η Χανιώτικη εταιρεία δώρισε ένα “ISO BOX” για τον έλεγχο ύποπτων περιστατικών εκτός του κτηρίου του νοσοκομείου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο επέλεξε ένα ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ AeroDRNext S 1417 ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΟΝΙCAMINOLTA, το οποίο παραδόθηκε στις 12/6/2020 και το οποίο υποστηρίζει την αποτελεσματική και αυτόνομη λειτουργία του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Νοσοκομείου. Και στις δύο περιπτώσεις επιλέχτηκαν αντικείμενα που καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Νοσοκομείου, με χρηστικότητα και διάρκεια.
Η κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Σαν εταιρεία, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και των συμπολιτών μας αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητά μας, μαζί με την απρόσκοπτη λειτουργία μας και τον εφοδιασμό της αγοράς. Σαν οικογένεια, προχωράμε στη δωρεά αυτή γιατί γνωρίζουμε την ανάγκη υποστήριξης του συστήματος υγείας, τόσο στην περίοδο της πανδημίας αλλά και συνολικά, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη του Συστήματος Υγείας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η κοινωνική μας ευθύνη αποτελεί οδοδείκτη και για τη νέα γενιά».
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» Γεώργιος Μπέας , υπογράμμισε ότι: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω δημοσίως την εταιρεία “Το Μάννα Τσατσαρωνάκη” -μια εταιρεία που κατέχει εξέχουσα θέση στο επιχειρείν και που μας τιμά διεθνώς με τα προϊόντα του τόπου μας- καθώς απέδειξε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που την χαρακτηρίζει. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας η εταιρεία “Το Μάννα” ήταν στο πλάι μας, αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: