Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 Η σημερινή δημοσίευση σχετικά με τα φώτα στην σήραγγα των Τοπολίων, είχε άμεση απάντηση, αν και δεν ήταν μόνο προς το blog, που έθιξε το θέμα.. απο τον Δήμο Κισάμου και απο την γραμματεία του Δημάρχου.
Από μιας η άμεση ανταπόκριση του Δήμου μας μας χαροποιεί, υπάρχει και παραδοχή στο πρόβλημα, απο την άλλη μας λυπεί το γεγονός οτι πάλι είναι μέσα η περιφέρεια σε καθυστερήσεις και αδιαφορία. Γενικώς όπου υπάρχει περιφέρεια στην Κίσαμο, υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση, πάρα την μεγάλη "αγάπη" που μας τρέφει ο Περιφερειάρχης και ο Αντι.
Ας ελπίσουμε οτι αφορμή θα γίνει το άρθρο για να φτιαχτούν εκτός απο τα φώτα και οι επιγραφές που δεν πήραμε απάντηση σε αυτό.

Υ.Σ  Ώσπου να έλθει η περιφέρεια να αλλάξει τις λάμπες, καλό είναι να τις αλλάξουμε εμείς και να χρεώσουμε την περιφέρεια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: