Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τραπέζι είχαμε χθες στο Έλος με επίσημο καλεσμένο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή, μηχανικούς της περιφέρειας και ανθρώπους του Δήμου Κισάμου απο τον εκεί πολιτιστικό σύλλογο... για να κουβεντιάσουν για τα έργα στην όμορφη κοινότητα του Δήμου μας που έχουν μείνει στάσιμα.... Ειδικά ο παλιός δρόμος μέσα απο το χωριό αλλά και η πλατεία μια διαμόρφωση την χρειάζονται. 
-Σήμερα πάντως στην επίσημη εφημερίδα του Νομού, Χανιώτικα Νέα, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί πρώην άρχοντες κάνουν λόγω για την εγκατάλειψη της περιοχής... 
Μάλλον προηγήθηκε το παράπονο προς τον δημοσιογράφο και μετά ήταν το τραπέζωμα...αλλιώς δεν εξηγείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: