Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κισάμου σε συνεργασία με το Α.Τ Κισάμου κάλεσαν την «Καρίνα» με τον συνοδό της κ. Γιάννη Γρηγοράκη για μια επισκόπηση στην περιοχή που χθες βρέθηκε νεκρό ένα σκυλάκι απο φόλα.
Η Καρίνα που ανήκει στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσων εντοπίζει δηλητηριασμένα τρόφιμα (φόλες), και προσπαθεί όσο μπορεί να γλυτώσει τα ανυπεράσπιστα οικόσιτα ζώα απο τα δολοφονικά μας ένστικτα. Να θυμίσω οτι πέρυσι, ένα χρόνο ακριβώς απο σήμερα είχαμε πάλι φόλες στην περιοχή μας και η Καρίνα ήταν πάλι εδώ.

-Φυσικά το αρρωστημένο μυαλό της Κισάμου που ενδεχομένως να είναι ένας μόνο ξετέλεψε την δολοφονική του πράξη δολοφονώντας ένα αθώο σκυλάκι τον Ορέστη. Ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα πιαστεί ένας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: