Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ Ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Την Κυριακή 21/6 διεξήχθη στα Χανιά, ο πρώτος αγώνας στίβου με την ονομασία «Μάχη της Κρήτης» που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Κύδωνα Χανίων, τον Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλο και με την υποστήριξη του ΕΑΚ Χανίων, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για λόγους προστασίας από τον covid 19 αποφάσισε οι φετινοί αγώνες να χωριστούν σε δύο ομίλους Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης. Για λόγους προστασίας δεν έγιναν βραβεύσεις ενώ υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο για την ασφάλεια όλων χρησιμοποιώντας μάσκες, αντισηπτικά και ατομικές πετσέτες. 
Οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου μετά από το μεγάλο διάστημα που πέρασαν χωρίς προπονήσεις, επανήλθαν και κατάφεραν να δείξουν την αγάπη τους και την προσμονή τους για τους αγώνες έχοντας σπουδαίες επιτυχίες. 
Οι επιτυχίες για τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου ήταν οι εξής:
2η θέση:  Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα στο άθλημα της σφαιροβολίας Κ16
3η θέση: Λουπασάκη Ειρήνη στο άθλημα του ακοντίου Κ16, η Μαραθάκη Καλλιόπη στο άθλημα της σφαιροβολίας Κ 16, ο Κομπογεννητάκης Αντώνης στο άθλημα του ακοντίου Κ16, ο Μπιτσάκης Γιάννης στο άθλημα της σφαιροβολίας Κ16, Συμπόνη Κατερίνα στα 1200
4η θέση: Μαραθάκη Καλλιόπη στο άθλημα του ακοντίου Κ16, Μπιτσάκης Μιχάλης στο άθλημα της σφαιροβολίας Κ18, Καλαιτζίδης Αχιλλέας στο άθλημα της σφαιροβολίας Κ16
Για τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου επίσης αγωνίστηκαν:
Φαλελάκη Ευτυχίας, Λυκάκη Στέλλα, Βερυκάκη Νεκταρίας, Λαγιάκη Μιχεάλα, Σρτζετάκη Σουλτάνα, Κομπογεννητάκη Μαρία, Λουπασάκη Ειρήνη, Μπίσκου Εσμεράλντα, Μπίσκου Ταυλάντ, Μπελιβανάκης Ιωάννης, Σαπουνάκης Αντώνης, Μαραθάκης Γιάννης, Σφηναρολάκης Αντώνης, Πεντάρης Μαρίνος, Χατζάκης Γιώργος, Ξηρουχάκης Μανώλης, Κομπογεννητάκης Αντώνης, Φαλελάκη Ευτυχία, Λιατάκη Ελευθερία και Νικολακάκη Καλλιόπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: