Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Απριλίου 2019

EΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ενδιαφέρουσα ομιλία συζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης και το Νέο Λύκειο που σχεδιάζει η κυβέρνηση με  θέμα  "Το πολυνομοσχέδιο για το νέο Λύκειο".
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 και ώρα 7:00 μ.μ.
Στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου
Ομιλητές: Μανώλης Παπαδάκης (μέλος Δ.Σ. Ομ. Γονέων Κρήτης )
                 Βασίλης Λιόντος (Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. Χανίων )
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα, 8 Απριλίου, κατατέθηκε στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες και οι σχεδιασμοί του υπουργείου Παιδείας για την αναμόρφωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και η αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: