Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Φίλες  και φίλοι
Συνδημότισσες και συνδημότες
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να δώσω "το παρών" ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στην ΔΕ Ινναχωρίου του Δήμου Κισάμου με τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη Γιώργου.
Την απόφαση μου αυτή, ενίσχυσαν οι ανησυχίες και προβληματισμοί αρκετών συνδημοτών μου που μαζί βλέπουμε και επωμιζόμαστε ΑΜΕΣΑ τον ολοένα συνεχόμενο μαρασμό των Εννιά Χωριών. Τόπων που κάποτε άνθιζαν και αποτελούσαν πόλο έλξης επισκεπτών, επενδυτών, αλλά κυρίως εγκατάστασης ή δημιουργίας νέων οικογενειών.
Ως μητέρα και εργαζόμενη την τελευταία 15ετια, αλλά κυρίως ως μόνιμη κάτοικος του Τ.Δ Αμυγδαλοκεφαλίου/ Δ.Ε Ινναχωρίου εισπράττω καθημερινά την ολοένα συνεχιζόμενη υποβάθμιση και την σταδιακή εγκατάλειψη. Εγκατάλειψη που βιώνουμε ιδιαίτερα σε κοινωνικές υποδομές αυτονόητες και δεδομένες για τα μεγάλα αστικά  κέντρα.
Είμαι εδώ, ώστε "να βγούμε μπροστά" ως πολίτες ως δημότες ως κάτοικοι της περιοχής που την γνωρίζουμε, την αγαπάμε, την νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος, να πάρουμε τις τύχες μας και αυτές των παιδιών μας στα χέρια μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις υποδομές που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι χρειάζεται ο τόπος μας για να δώσουμε μια ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης.
Συνοδοιπόροι μητέρες/σύζυγοι, αγρότες/τισσες, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι αλλά συνάμα ενεργοί πολίτες με ευαισθησία και υπευθυνότητα σας καλώ να νοιαστούμε και να δραστηριοποιηθούμε σε θέματα καθημερινότητας και ποιότητας της ζωής μας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Χαιρετάκη- Μαρτσάκη Ειρήνη του Στεφάνου
Απόφοιτος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕΙ Καλαμάτας 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μυλωνάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: