Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων περιοχής Κισάμου είχε εποικοδομητική συνάντηση, με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Ξυπολιτάκη Εμμανουήλ, την κα Πατερομιχελάκη Καίτη και τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Κωνσταντουλάκη Βασίλη, για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό και την αποψίλωση κομβικών δρόμων και περιοχών της πόλης μας.
Στην συνάντηση ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Βερναδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πατερομιχελάκης και ο γ.γ Κώστας Περράκης κατέθεσαν προτάσεις άμεσης υλοποίησης μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την Ένωση, η οποία δεσμεύτηκε να προσφέρει τεχνική και υλική στήριξη στα επιμέρους θέματα που η επίλυση τους καθίσταται επιτακτική ανάγκη μιας και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει επίσημα.
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: