Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Τελικά έφτασε η φωτογραφία στο γραφείο του Εισαγγελέα... αλλά δεν ήξεραν που είναι.
Είμαι σίγουρος οτι αυτήν την δικαιολογία θα πουν και οι υπεύθυνοι αν τους καλέσει.. δεν το ξέραμε, δεν το είχαμε δει, δεν είχε πέσει στην αντίληψη μας τέτοια εγκληματική αμέλεια... 
Με τα δυο χέρια πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας που δεν έχουμε ακόμα ατύχημα... με τα δυο χέρια.
35°30'40'' B και 23°43'.55'' Ε .... για να το βρούνε όσοι δεν το έχουν δει ακόμα!!!
Μάλιστα  ένα απο τα πολλά σχόλια το οποίο δεν θα  μπορούσα μην το  συμπεριλάβω ήταν αυτό της Ευαγγελίας " Το μόνο που μπορώ να πω είναι κρίμα επειδή σαν χώρα έχουμε τον καμβά, έχουμε τα πινέλα και δε βάζουμε το χρώμα...και άλλες χώρες ζωγραφίζουν χωρίς να έχουν τίποτα!"... που περικλείει όλα όσα συμβαίνουν στην γειτονιά μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: