Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΙΚΑΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Αγαπητοί συντοπίτες,
H Κίσαμος - ένας τόπος με ξεχωριστή φυσική ομορφιά και σπουδαία παράδοση - είναι οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται σε αυτήν, είναι τα παιδιά μας και το μέλλον τους, είναι οι επισκέπτες που φθάνουν σε αυτήν από κάθε γωνιά της γης. 
Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου είναι η ευκαιρία για κάθε δημότη να αναλάβει πρωτοβουλίες και να εκπληρώσει το ηθικό χρέος του απέναντι στον τόπο αυτό, που ενώ είναι τόσο ευλογημένος, δεν έχει κατορθώσει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητές του.  Οι επερχόμενες εκλογές πρέπει να σταθούν η αφορμή για όλους μας, και για μένα προσωπικά, να αναμετρηθούμε με τους ίδιους μας τους εαυτούς για το καλύτερο του Δήμου μας. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη Γιώργου. Ο κ. Μυλωνάκης Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης,  ο οποίος γνωρίζει σε βάθος τα θέματα της Κισάμου, ενώ παράλληλα έχει το χάρισμα να εμπνέει τους συνεργάτες του αφήνοντάς τους χώρο δράσης. Η υποψηφιότητά μου είναι μία συνειδητή και ώριμη απόφαση, κίνητρο για την οποία στάθηκε η αμέριστη αγάπη για τον τόπο μου και η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι σε αυτόν.
 Γεννημένη στο Σφακοπηγάδι και ζώντας στην πόλη της Κισάμου, έχω συναίσθηση των προβλημάτων και των αναγκών των χωριών καθώς και της πόλης μας. Ως εργαζόμενη μητέρα και ως δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, μέσω της συμμετοχής μου σε φορείς με κοινωφελές έργο, ξέρω τις πολλαπλές ιδιαιτερότητες και τις ξεχωριστές δυνατότητες της Κισάμου. Η συμμετοχή μου στις παρούσες Αυτοδιοικητικές Εκλογές θα ήθελα να κινητοποιήσει κάθε δημότη να ασχοληθεί ενεργά για την πρόοδο του τόπο μας. Το πνεύμα της συναίνεσης και της συνεργασίας οφείλει να μας οδηγεί  μακριά από διαχωριστικές γραμμές. Στόχος μου είναι να εργαστούμε για την δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου και λειτουργικού, με σεβασμό όμως στις αξίες και τις παραδόσεις μας. Ο κ. Μυλωνάκης Γιώργος είναι το πρόσωπο το οποίο και θέλει και μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο αυτό.
Μαρία Μπικάκη-Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: