Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ

Ιστορική στιγμή χθες για την πόλη μας, για τον Δήμο μας, αφού τελικά η έκπληξη που σας λέγαμε τόσο καιρό ότι ετοιμαζόταν έγινε. Μετά από πολλές συζητήσεις και σε πλήρη μυστικότητα φυσικά μακρυά από τα αδιάκριτα μάτια της πόλης, η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Κισάμου αποδέχτηκε την πρόταση της νυν Δημοτικής αρχής, να δημιουργηθεί ένας μόνο πόλος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Οι κ. Μυλωνάκης και Σταθάκης μετά από πολύωρες συζητήσεις, παρουσία στελεχών τους έφτασαν σε συμφωνία μοντέλου διοίκησης αλλά και παραχωρήσεων ώστε να ξεμπλοκάρουν ορισμένες αμφιβολίες αμοιβαίας εμπιστοσύνης. 
Να υπενθυμίσω ότι τέτοια πρόταση είχε γίνει και παλαιότερα αλλά δεν είχαν καρποφορήσει οι προσπάθειες. Μάλιστα όπως διέρρευσε στο επόμενο σχήμα θα υπάρχουν και υποψήφιοι του τρίτου πόλου που σήμερα πελαγοδρομούν.....
- Ιστορική λοιπόν η αυριανή μέρα με την εξαγγελία της νέας αυτοδιοικητικής δύναμης που γεννήθηκε στον Δήμο μας. Επιτέλους θα μπορέσουμε να δούμε από δω και πέρα μια σύμπνοια απόψεων και θέσεων σε μεγάλα θέματα έργων. Είναι σίγουρα πρωτοποριακή η ιδέα του κοινού ψηφοδελτίου με όλους τους ικανούς του Δήμου μας μαζί. Μπράβο τους!!!
Για το ποιος θα διοίκηση αυτόν τον δήμο πρώτος, όπως έμαθα, θα το παίξουν κορώνα -γράμματα στην πλατεία Τζανακάκη την επομένη των εκλογών. 
Πάντως αύριο που έχει 2 Απριλίου τα ψέματα τελειώνουν....σιγά-σιγά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: