Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Αφού είδαν και απόδαν και ότι ο αντιπεριφερειάρχης δεν θα ερχόταν -τους είχε πει ότι σήμερα Δευτέρα θα ερχόταν να δει την κατάσταση με τα μάτια του-- έγραψαν στις σελίδες τους διαμαρτυρόμενοι οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Κισάμου η γνωστή ΕΠΟΦΕΚ τα εξής: "Γιατί τόσο κοροϊδία απο το πρωί περιμένουμε να δείτε όπως υποσχεθήκατε τις καταστροφές"
- Εντάξει παιδιά πως κάνετε έτσι πρώτη φορά σας στήνουν; Κάτι θα του έτυχε! Εξάλλου ούτε η πρώτη θα είναι, ούτε η τελευταία ..μάλιστα και να ερχόταν δεν θα έβλεπε και κάτι καινούργιο, θα έβλεπε όλα αυτά που αναρτώνται στα ΜΜΕ και στα blog, δεν θα άλλαζε και τίποτα στο οπτικό μέρος της υπόθεσης...στο άλλο έπρεπε να τον πιέζατε.... να τα φτιάξει άμεσα και μέσα σε χρονικό περιθώριο... τόσα λεφτά ήρθαν κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια..ίντα απόγιναν;
Και δεν μιλάμε για κάτι τρομερό.. τις άκρες των δρόμων να καθάριζαν μόνο, δεν θα είχαμε πρόβλημα διαμαρτυρίας ..εμείς έχουμε μάθει στα πολύ λίγα...στα ελάχιστα.
Εμείς μάθαμε να πηγαίνουμε στα σπίτια μας απο ακατάλληλους δρόμους, μάθαμε να βαδίζουμε σε θεοσκότεινους δρόμους, μάθαμε και το πιο σπουδαίο...να μην διαμαρτυρόμαστε συνέχεια.... και γίναμε οι καλύτεροι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: