Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, βραβεύτηκε με την πράσινη οικολογική σημαία από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, έχοντας πραγματοποιήσει δράσεις, σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος. 

Μια από αυτές τις δράσεις είχε ως θέμα την ανακύκλωση που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο με θέμα "Σκέφτομαι το μέλλον...πράττω για τη γη". Στις δράσεις αυτές συμμετείχαν οι μαθητές των Β', Γ'1 και Γ΄2 τάξεων της σχολικής χρονιάς 2017-2018. Πιστεύουμε πως τα παιδιά είναι το μέλλον μας και πως ο ρόλος τους για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων είναι πολύ σημαντικός. Έτσι, μέσα από την υλοποίηση αυτών των δράσεων προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2016-2017 και ανανεώνεται κάθε διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: