Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΚΑΙ Ο ΠΓΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Η οικογένεια του Κισσαμικού (ΠΓΣ) εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για τα προσβλητικά σχόλια που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υψηλόβαθμη δημόσια λειτουργό προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο.
Ο Σεβασμιώτατος σαφώς και δεν έχει ανάγκη τη δική μας στήριξη, αφού απάντησε στα προσβλητικά σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την άδικη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.
Το ήθος του, η εντιμότητά του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην Κίσαμο είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι ένας Ανθρωπος που εμπνέει σεβασμό και αγάπη και είμαστε περήφανοι και συνάμα τυχεροί που έχουμε στον τόπο μας έναν τόσο εμβληματικό Ιεράρχη, που συνεχίζει το μεγάλο έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Ειρηναίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: