Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.........

Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι μέσα στα πράγματα και δεν είναι τυχαίο οτι ένα ΜΜΕ των Χανίων που στηρίζει και υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χθες με πιασάρικο τίτλο....
"Δυο υπουργοί, ένας δήμαρχος, δυο υποψηφιότητες σε δυο μέρες και η Κίσαμος ξανά στο “χάρτη” του ΒΟΑΚ!"
"Μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 48 ωρών, ανακοινώθηκε:  α)η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στα Χανιά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη γενέτειρα του και όχι στην Αθήνα, όπως πολλά ΜΜΕ της Αθήνας διακινούσαν έντονα εδώ και πολύ καιρό.  β) ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης εξήγγειλε τα χαρακτηριστικά του διαχρονικά προεκλογικού έργου- σημαία της κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, συμπεριλαμβάνοντας και το επίμαχο τμήμα Χανιά – Κίσσαμος το οποίο ο ίδιος είχε εξαιρέσει κατά το πρόσφατο παρελθόν και τώρα το ενέταξε μιλώντας ουσιαστικά για νέο ΒΟΑΚ από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού και γ) ο Δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης – της περιοχής δηλαδή που “εντάχθηκε” στο νέο ΒΟΑΚ από το Σπίρτζη, ανακοίνωσε την αναμενόμενη ούτως ή άλλως εκ νέου υποψηφιότητα του στο δήμο ευθύνης του, λίγες μόλις ώρες μετά από τις παραπάνω ανακοινώσεις – εξαγγελίες."

Τελικά η φαντασία κάποιων μας ξεπερνάει, αλλά αν είναι αλήθεια τα λόγια του "Έπαρχου" και δεν είναι σύμπτωση αυτή η τριτοεξαγγελία, τότε όλοι ξέρουμε ποιος θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην γειτονιά μας, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο θα χοντρύνει το παιχνίδι τις επόμενες μέρες και φυσικά όλοι κατανοούμε οτι το παιχνίδι δεν θα είναι μονότερμα όπως λέγαμε αλλά θα παιχτεί πολύ στο κέντρο και θα είναι και σκληρό.
Μάλιστα μην σας φανεί καθόλου παράξενο να δούμε μεγάλα ονόματα στους κορμούς και των δυο κύριων διεκδικητών....και απο εκεί που λέγαμε οτι δεν θα βρουν να συμπληρώσουν να τους δούμε διώχνουν κιόλας....κόσμο!!
Εμείς πάντως διαβάζουμε....τους άλλους που είναι μέσα στα πράγματα....και κάνουμε απλές σκέψεις.. ενώνοντας διαφορετικά κομμάτια.
Για να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: