Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

2011-2019 Οκτώ χρόνια διαφορά η μια φώτο απο την άλλη....μια σιωπηρή-ειρηνική διαμαρτυρία για οτι συμβαίνει στην Ελλάδα και γύρω μας....
Το πανό έγραφε "Ινάντια σε κάθε επίβουλο εγχώριο ή ξένο εχθρό ώσπου να κάμει ξαστεριά ώσπου να φλεβαρίσει " και οι μπλούζες των παιδιών "Πότε θα κάμει ξαστεριά"
 2011 Το Γενικό Λύκειο Κισάμου πρωτοπορεί σε μια άνευ προηγουμένου σιωπηρή διαμαρτυρία παρελαύνοντας με μαύρα ρούχα ...απο την Ηρώων Πολυτεχνείου τότε, με τα μεγάφωνα να λένε:
"Φέτος συμβολικά διαμαρτυρόμαστε
με το χρώμα της φορεσιά μας
και το σύνθημα μας είναι
"Μη σκοτώνεται τα όνειρα μας""
Η Κίσαμος πάντα πρωτοπορούσε........
Φυσικά να μην ξεχάσω οτι και το χθεσινό πρωινό ήταν υπέροχο αφού γύρω στις 6.45 οι Καστελιανοί, κρίμα που δεν το άκουσαν και οι υπόλοιποι του Δήμου μας, ξύπνησαν με το "Μακεδονία ξακουστή" της φιλαρμονικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: