Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΣΑΜΟΣ – ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΟΑΚ

Ο Δήμος Κισάμου μετά τις ανακοινώσεις του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη, ευχαριστεί την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό, τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Βουλευτές του νησιού μας για την απόφασή τους να εντάξουν το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά στη σύμβαση παραχώρησης του οδικού  τμήματος Χανιά – Ηράκλειο με βάση τις μετρήσεις του κυκλοφοριακού φόρτου.    
Αποδείχθηκε ότι οι Δήμαρχοι Κισάμου και Πλατανιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, το ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης και Φορείς των Χανίων δεν ήταν γραφικοί που διαμαρτύρονταν επί δύο χρόνια για την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου ΒΟΑΚ από Κίσαμο έως την άλλη άκρη της Κρήτης. Δεν ήταν παράλογη η απαίτηση, αφού είναι γνωστό σε όλους μας το μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο στο οδικό τμήμα Κίσαμος - Χανίων.             
Περιμένουμε να προχωρήσουν άμεσα τα επόμενα στάδια και να υλοποιηθεί επιτελούς ένας οδικός άξονας αντάξιος των προδιαγραφών που έχουν οι αυτοκινητόδρομοι και στην υπόλοιπη Ελλάδα.  
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: