Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική περιβαντολογική ομάδα αλλοδαπών που ζουν μόνιμα στην περιφερική ενότητα του Δήμου Κισάμου για την εθελοντική τους προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας του Δραπανιά.
Ευχαριστούμε ακόμα  όλους του συγχωριανούς και γενικά όλους όσους εθελοντικά προσφέρθηκαν για τον καθαρισμό της παραλίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της τοπικής ενότητας Δραπανιά Αντώνη Κοκοτσάκη για την σημαντική συμβολή και βοήθεια  για τον σκοπό αυτό.
Τέλος ένα ευχαριστώ στην Σαμπίνα Πατεράκη για την πρωτοβουλία της να οργανώσει την προσπάθεια αυτή.
Εκ μέρους των επιχειρηματιών της  παραλιακής ζώνης Δραπανιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: