Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Α΄ ΚΑΙ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων επισκέφθηκε
ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και υποψήφιοι της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά», όπου συναντήθηκαν με τους προϊσταμένους Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη, αντίστοιχα, και τους εργαζομένους στις δύο Διευθύνσεις.
Όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης: Η συνεργασία του Δήμου με την εκπαιδευτική κοινότητα είναι αποφασιστικής σημασίας. Είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε διεξοδικά σε έναν από τους πέντε άξονες του προγράμματός μας, που αφορά τη διασύνδεση του πολιτισμού με την εκπαίδευση, με την αξιοποίηση της πολύ σημαντικής εμπειρίας από το Πρόγραμμα “Μελίνα” και την προσαρμογή στα δεδομένα του Δήμου Χανίων του Προγράμματος “Αμάλθεια”, που ξεκίνησε στη διάρκεια της θητείας μου ως αντιπεριφερειάρχης. Παράλληλα, μας απασχόλησαν ζητήματα που αφορούν τη δοκιμασμένη σε άλλους δήμους πρωτοβουλία για “ανοιχτά σχολεία”, την εξασφάλιση προσβασιμότητας των ΑμεΑ στα σχολεία, την επαναλειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο Καμπάνι, την αποτελεσματικότερη ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: