Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Σίγουρα η φώτο δεν θυμίζει τις δικές μας μαζώξεις ...ωχ ξέχασα εμείς δεν κάνουμε μαζώξεις τέτοιου είδους ... εμείς είμαστε υπέρ των κλειστών συνεδριάσεων.
Πάντως ο Εισαγγελέας όπου να' ναι φτάνει στον Αλικιανό να δει με τα μάτια του οτι μια χούφτα ανθρώπων έκανε την δουλειά πολύ καλύτερα απ ότι οι υπεύθυνοι. Φυσικά και δεν πρόκειται να δώσουν τον άνθρωπο που τους έλυσε το πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε αλλά... θα ακούσουν αυτά που πρέπει αν πάνε οι υπεύθυνοι εκεί... που πολύ αμφιβάλω. 
Είμαστε μια καλή παρέα εδώ στο Νομό μας... και περνάμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: