Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Επιστολή απάντηση, έστειλε στο blog ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θοδωρής Σταθάκης, σχετικά με την επιστολή που δημοσιεύσαμε προχθές Δευτέρα 18 Μαρτίου με τίτλο "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ" που την υπέγραφε ο δημοτικός σύμβουλος τις αντιπολίτευσης Μαυροδημητράκης Σπύρος.
Να τι λέει η επιστολή:
Κύριε Μαυροδημητράκη, είναι δυνατόν να αναρωτιέστε δημόσια γιατί δεν ολοκληρώθηκε η πρόταση που καταθέσατε κατά την διάρκεια της θητείας σας 2011-2014, ως σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης; Δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην οποία ανήκετε και ήταν Δήμαρχος εκείνη την περίοδο ή δεν σας ενδιέφερε να ρωτήσετε όταν ενταχθήκατε στην ομάδα του; Σε ό, τι αφορά εμάς, σας παραθέτουμε το έγγραφο του Υπουργείου που αποδεικνύει τις ενέργειές μας
οπότε συμφωνούμε και εμείς μαζί σας για το «απόλυτο τίποτα» μόνο που αυτό αφορά άλλους… Και αν μια εικόνα ισοδυναμεί με  χίλιες λέξεις, φανταστείτε τα έγγραφα!
Με εκτίμηση, 
Ο Δήμαρχος Κισσάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: