Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση των Παγκρήτιων Σχολικών πρωταθλημάτων που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου 2019 στην Αμμουδάρα Ηρακλείου (Appolonia Creta Beach). 
Και σε αυτήν τη φάση των αγώνων η Κίσαμος εκπροσωπήθηκε από αρκετούς αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Νηπίων αγωνίστηκε η Έλενα Χαρτζουλάκη, από το 2ο Νηπιαγωγείο Κισάμου η οποία συγκέντρωσε 3 βαθμούς που της χάρισαν και πάλι το χάλκινο μετάλλιο και φυσικά την πρόκριση για τους Πανελλήνιους Αγώνες. Στην Α' Δημοτικού αγωνίστηκαν από το 1ο Δημοτικό οι Κακαουνάκης Ανδρέας και Κακαουνάκης Χρήστος οι οποίοι συγκέντρωσαν 3,5 και 2,5 βαθμούς αντίστοιχα. Στην Δ' Δημοτικού αγωνίστηκε ο Μπατσάκης Απόστολος από το 3ο Δημοτικό Κισάμου ο οποίος τελείωσε το τουρνουά με 2 βαθμούς και από την ΣΤ' τάξη του ίδιου Δημοτικού οι Χαραλαμπάκης Αριστείδης ( 3 βαθμοί ) και Μπατσάκης Παναγιώτης που με 3,5 βαθμούς είναι πρώτος αναπληρωματικός στην κατηγορία του για την πρόκριση στους Πανελλήνιους Ατομικούς Σχολικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Τέλος το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου εκπροσώπησε ο Βλαστάκης Νικόλαος ο οποίος συγκέντρωσε 2,5 δύσκολους βαθμούς καθώς ήρθε αντιμέτωπος με αθλητές που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους πανελλαδικά.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο πάνω στις σκακιέρες τους και τους συνοδούς τους που τα στήριξαν στην προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλές παρτίδες. 
Το αγωνιστικό μας ραντεβού ανανεώνεται για την Κυριακή 24 Μαρτίου, όπου η ομάδα του ΑΟ Κισάμου θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τον Α.Ο. Πήγασο για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: